X

Χωρίς σκορ το ντέρμπι στο «Μεάτσα»

Στο 0-0 έμειναν Ίντερ και Νάπολι. Βαριά ήττα της Μπολόνια από την Φιορεντίνα.

Ant1news

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο ανάμεσα στην Ίντερ και τη Νάπολι, στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου.

Νωρίτερα, στην αναμέτρηση που προηγήθηκε η Φιορεντίνα υποχρέωσε σε βαριά ήττα με 3-0 στο «Ρενάτο Νταλ Άρα» την Μπολόνια των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Παναγιώτη Κονέ, που ήταν βασικοί στην ενδεκάδα των «ροσομπλού» του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι.

Το σκορ άνοιξε στο 23΄ ο Κουαδράδο και ο ίδιος το «έκλεισε» στο 87΄, ενώ ενδιάμεσα (34΄) είχε σκοράρει και ο Ίλιτσιτς για το συγκρότημα του Βιντσέντζο Μοντέλα. 

Με νίκη συνέχισε η Σοσιεδάδ τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς επιβλήθηκε 1-0 της ουραγού Μπέτις στη Σεβίλη, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα αυτό σήμανε τον υποβιβασμό και μαθηματικά των γηπεδούχων, καθώς απέχουν πλέον 13 βαθμούς από τη σωτηρία και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

«Ντόρτια» έπεσαν σε Σαντιάγκο Μπερναμπέου και Ολντ Τράφορντ, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκαν με 4-0 της Οσασούνα και της Νόριτς, αντίστοιχα.