X

«90 χρόνια: Η ιστορία της ΑΕΚ»

« Η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται».

Ant1news


Ενώπιον της ζώσας ιστορίας της ΑΕΚ και με τη μεγαλοπρέπεια που ταιριάζει σ' έναν τεράστιο σύλλογο, παρουσιάστηκε, στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, το βιβλίο που καταγράφει τα 90 χρόνια της ιστορίας της Ένωσης.

Τη λαμπρή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλες μορφές του παρόντος και του παρελθόντος της ΑΕΚ αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Η πολυτελής έκδοση με τα ιστορικά γεγονότα, που έχουν σημαδέψει την ΑΕΚ, έγινε ενώπιον ποδοσφαιρικών συμβόλων όπως οι Νεστορίδης Παπαϊωάννου, Μαύρος και Σαβέβσκι,  μπασκετικών άσων, όπως οι Τρόντζος, Λαρεντζάκης, Βασιλειάδης, Ζούπας, και Χατζής αλλά και πρώην προέδρων όπως οι Καρράς, Γενεράκης και Γιδόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης. ο υπουργός πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Το δικό του μήνυμα, μέσω των σελίδων του βιβλίου, έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, γράφοντας πως «η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε οποία κατηγορία και αν αγωνίζεται. Θα μας κάνει περήφανους, θα μας ομορφαίνει τη ζωή και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξάλλου, εμφανίσθηκε απόλυτος όσον αφορά το θέμα του γηπέδου τονίζοντας ότι «Βαδίζουμε σταθερά, προσεκτικά και μελετημένα. Το σίγουρο είναι πως το γήπεδο θα γίνει»!