X

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο Πουλίδο και Φορτούνης

Το υπερατλαντικό ταξίδι ετοιμάζεται να κάνει ο Άλαν Πουλίδο για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο 23χρονος επιθετικός θα είχε ήδη «κλείσει», ωστόσο έχει προκύψει ένα ζήτημα με την ομάδα του, Τίγκρες. Οι Μεξικανοί δεν θέλουν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή χωρίς αντίτιμο και αρνούνται να του δώσουν αντίγραφο του συμβολαίου του. Ο Πουλίδο υποστηρίζει πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή. 

Το δεύτερο «χτύπημα» που επιχειρεί να κάνει η ομάδα του Πειραιά αφορά τον Κώστα Φορτούνη. Οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν πως ο Γιώργος Σαμαράς είναι ο Έλληνας διεθνής από το εξωτερικό με τον οποίο βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως ο «εκλεκτός» του Μίτσελ είναι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Καϊζερσλάουτερν. Ο Φορτούνης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, ωστόσο οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές (500 χιλιάδες ευρώ) για να τον παραχωρήσει. 

Στο μεταξύ, ο Ερνάν Πέρεζ μίλησε στην ιστοσελίδα "El Periodico Mediterraneo" και δήλωσε χαρούμενος για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό:  «Είμαι χαρούμενος για το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που έφτασα στην ομάδα όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά και ο προπονητής με εμπιστευόταν. Πριν από δύο ημέρες μου έστειλε μήνυμα για να ρωτήσει πώς είναι το πόδι μου. Τα έδωσα όλα, αλλά είχα την ατυχία στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος να τραυματιστώ σοβαρά».