X

Mπουνιά στον Κουτρουμπή έριξε ο Ινσαουράλδε

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή μετατράπηκε και πάλι ο Ινσαουράλδε, αυτή τη φορά στο ντέρμπι στη Λεωφόρο , όταν έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του Κουτρουμπή.

Ant1news

Μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, ο Αργεντινός αμυντικός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Κουτρουμπή, στη φυσούνα, ρίχνοντάς του μπουνιά στο πρόσωπο.

Το περιστατικό με τον Ινσαουράλδε να χτυπά τον παίκτη των «πράσινων» συνέβη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα την ώρα που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήγαιναν στα αποδυτήρια και ενημερώθηκε γι΄αυτό κι ο διαιτητής του αγώνα.

Τα πράγματα ευτυχώς δεν πήραν χειρότερη τροπή χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να το καταγγείλουν αμέσως.

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα βίας από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ προς αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Πριν από δύο μήνες ο Ινσαουράλδε είχε κάνει ακριβώς  το ίδιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (9 Μαρτίου), μόνο που τότε την μπουνιά την είχε δεχθεί ο Εντινγκά.