X

Προβάρουν τα «ερυθρόλευκα» Πουλίδο και Φορτούνης

Η ώρα των πρώτων ανακοινώσεων πλησιάζει στον Ολυμπιακό.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Άλαν Πουλίδο και ο Κώστας Φορτούνης προβάρουν τα «ερυθρόλευκα», με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος να έχουν «απλώσει δίχτυα» σε όλες τις μετεγγραφικές αγορές. Από την Λατινική Αμερική και την Αγγλία μέχρι την Ισπανία και την Γερμανία, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανίσχυρη και τη νέα σεζόν. 

Οι πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Πουλίδο και περιμένουν να ξεμπερδέψει η υπόθεση με την Τίγκρες ώστε να ανακοινώσουν την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού. Η πλευρά του παίκτη επιμένει πως το συμβόλαιο του 23χρονου λήγει τον Ιούνιο και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την ελευθέρας του διεθνή στράικερ για να ολοκληρώσουν τη μετεγγραφή. 

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει και με τον Κώστα Φορτούνη και απομένει το «πράσινο φως» του Μίτσελ, προκειμένου ο διεθνής μεσοεπιθετικός να αφήσει την Γερμανία και την Καϊζερσλάουτερν και να επιστρέψει στον Πειραιά. 

Σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με τον Πάπε Ντιόπ, η περίπτωση του οποίου συνδέεται με αυτήν του Ντέλβιν Εντινγκά. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλα εξαρτώνται από τις οικονομικές απαιτήσεις της Λεβάντε. Πέρυσι ο Ολυμπιακός δεν έδωσε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε ο σύλλογος από την Βαλένθια, αλλά φέτος οι απαιτήσεις των Ισπανών δεν είναι το ίδιο υψηλές. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδος κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο.