X

Πιο κοντά σε Ντιόπ ο Ολυμπιακός

Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από την Σενεγάλη, ο 26χρονος επιθετικός Μαμ Ντιούφ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Πάπε Ντιόπ στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Λεβάντε. Αρκεί να μην προκύψει κάποιος άλλος «μνηστήρας» για τον 28χρονο μέχρι να πέσει η αυλαία του ισπανικού πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από την Σενεγάλη. Ο λόγος για τον 26χρονο επιθετικό Μαμ Ντιούφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από το Ανόβερο. Πρόκειται για ένα «τανκ» περιοχής που έχει πετύχει 25 γκολ σε 57 αγώνες με την γερμανική ομάδα και διακρίνεται για την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι. 

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό, ο οποίος με την σειρά του περιμένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Πουλίδο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του 23χρονου Μεξικανού. Ο πρόεδρος της Τίγκρες επανέλαβε περί ύπαρξης συμβολαίου μέχρι το 2016, αλλά η πλευρά του παίκτη επιμένει πως ο διεθνής επιθετικός μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

 Όσον αφορά τον Τομ Ινς, ένα ακόμη υψηλό εμπόδιο προέκυψε για να έρθει ο Άγγλος μεσοεπιθετικός στον Πειραιά. Ο γιος του Πολ Ινς βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Ίντερ.