X

"Αντίο" Σαμαρά με γκολ και συγκίνηση

Μία κίνηση ανθρωπιάς από το διεθνή άσο Γιώργο Σαμαρά έδωσε μεγάλη χαρά σε έναν μικρό θαυμαστή του, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down.

Ant1news

 

Μία κίνηση ανθρωπιάς από το διεθνή άσο Γιώργο Σαμαρά που έδωσε μεγάλη χαρά σε έναν μικρό θαυμαστή του με σύνδρομο Down ήταν η αφορμή να πλημμυρίσει το γήπεδο της Σέλτικ στη Σκωτία από συγκίνηση και θαυμασμό για τον έλληνα ποδοσφαιριστή.

Αν και ο έλληνας επιθετικός δεν «ανεβάζει» σχεδόν ποτέ φωτογραφίες του στα social media αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση προβάλλοντας την ανθρώπινη πλευρά του για νεαρό οπαδό της Σέλτικ με σύνδρομο Down, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια συγκινητική φωτογραφία που αξίζει χίλιες λέξεις.

Ο Έλληνας επιθετικός, συγκινημένος από το "αντίο" του στην ομάδα μετά από 6,5 χρόνια κι έχοντας σκοράρει στη νίκη επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, δεν ξέχασε τους φιλάθλους και δη τους πιο σημαντικούς. Αρχικά, ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, έδωσε το μετάλλιό του στον μικρό Τζέι που βρισκόταν στην πρώτη σειρά καθισμάτων, στην αγκαλιά του πατέρα του και ζητωκραύγαζε για την κατάκτηση του τίτλου.

Στη συνέχεια, ο Σαμαράς αποφάσισε να τον κάνει κι αυτόν μέρος της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τον πήρε αγκαλιά και μαζί του έκανε έναν μίνι γύρο θριάμβου στο "Σέλτικ Παρκ", με συνέπεια να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό που είχε κατακλύσει τις εξέδρες.

Ο μικρός, εκτός από οπαδός της Σέλτικ, έχει ίνδαλμά του τον Γιώργο Σαμαρά και η κίνηση του ποδοσφαιριστή αξίζει πολλά «μπράβο»…