X

Μαρινάκης: «Έχει υπογράψει ο Πουλίδο»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών εκτός από τον Πουλίδο, προανήγγειλε τέσσερις μετεγγραφές πρώτης γραμμής, ανάμεσα τους δύο ελληνόπουλα και δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση στη Λεβάντε για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Real fm:

Περί Πουλίδο: «Έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Άλαν Πουλίδο και αναμένονται κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα από το Μεξικό ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν: «Θα αποκτηθούν 4 πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το ό,τι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε δύο Ελληνες: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε δύο Έλληνες παίκτες», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι ο Φορτούνης και ίσως ο Κονέ, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση. Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Καθάριο του Πανθρακικού.

Για Σαβιόλα: «Ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό».

Περί ανταγωνιστικότητας των ομάδων και για τα πρόσφατα επεισόδια: «Ο Ολυμπιακός θέλει να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και δυνατοί οι αντίπαλοί του στην Ελλάδα, ώστε να βελτιωθεί και ο ίδιος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Για τα πρόσφατα επεισόδια σε Τούμπα και Λεωφόρο έχουν ευθύνη και οι διοικήσεις των ΠΑΕ».