X

Ντιέγκο και Ροζίτσκι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Παίκτες που θα ταράξουν τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Πειραιά.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ενίσχυση από το πάνω… ράφι προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να φέρει στον Πειραιά παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ονόματα όπως των Ροζίτσκι, Ντιέγκο, Ροναλντίνιο και Κάλστρομ έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι του μετεγγραφικού σχεδιασμού από ξένους μάνατζερ και οι «ερυθρόλευκοι» περνούν από το «μικροσκόπιο» όλες τις περιπτώσεις παικτών με «βαρύ» όνομα και πλούσιο βιογραφικό.

Ο Τόμας Ροζίτσκι βρίσκεται από την περασμένη σεζόν σε περίοπτη θέση στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Τσέχος μέσος θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ και φαντάζει ιδανική λύση για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Η απόκτηση του άσου των «κανονιέρηδων» θεωρείται πιο εφικτή από ότι του πανάκριβου Ντιέγκο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τουρκικών συλλόγων. Πάντως, ο Μίτσελ θα επιθυμούσε η «βόμβα» που θα πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός στο μετεγγραφικό παζάρι να αφορά ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται στην «γραμμή κρούσης».

Η ελευθέρας του Άλαν Πουλίδο απομένει για να ανακοινωθεί η μετεγγραφή του 23χρονου Μεξικανού επιθετικού, ενώ τα «ερυθρόλευκα» προβάρει και ο Πάπε Ντιόπ. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ τα έχει βρει σε όλα με την ελληνική ομάδα και περιμένει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις διοικήσεις του Ολυμπιακού και της Λεβάντε.

Όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες για τους οποίους μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους Κώστα Φορτούνη και Νίκο Καθάριο.