X

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό

Η αποτίμηση της σεζόν και ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό.

Ant1news

του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή των Αλαφούζου, Νταμπίζα, Σαραβάκου, Σαμαρά, Αναστασίου, Τουμαζάτου. Επί της ουσίας έγινε μια συνολική αποτίμηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε που είναι άκρως επιτυχημένη με την κατάκτηση του κυπέλλου και της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τέθηκαν επί τάπητος κάποια πράγματα που θα «τρέξουν» για την επόμενη περίοδο. 

Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή των Σίλντενφελντ-Αμπέιντ, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός προβλέπει σε πρώτη φάση την απόκτηση τριων παικτών, ενός δεξιού μπακ, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου. Την Πέμπτη ο Νίκος Νταμπίζας θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αναλύσει το πλάνο για τη νέα σεζόν. 

Το πρωί της Δευτέρας έγινε η τελευταία συγκέντρωση των παικτών στο Κορωπί και πλέον είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τις διακοπές τους μέχρι τις 28 Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.