X

Η πρόταση στον Καραγκούνη και ο αινιγματικός Πράνιτς

Οι πιθανότητες για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό έχουν αυξηθεί, την ώρα που ο Ντάνιελ Πράνιτς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Γιώργος Καραγκούνης θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Νταμπίζα και είναι πιθανό να ξαναφορέσει την "πράσινη" φανέλα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ. Ο 37χρονος μέσος θα αναχωρήσει την Παρασκευή με την εθνική ομάδα για την Πορτογαλία και δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ εντός της ημέρας προκειμένου να κλείσει άμεσα το θέμα. 

Την ίδια ώρα, το μέλλον του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιο, αφού ο Κροάτης μέσος με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει:

«Μετά τον πρώτο χρόνο συμβολαίου μου, μπορώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό στην πραγματικότητα ως ελεύθερος αφού υπάρχει όρος που με αποδεσμεύει εφόσον φέρω 150.000 ευρώ στην ομάδα. Αλλά θα σκεφτώ γι’ αυτό μετά το παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Εάν πήγαινα πίσω ένα χρόνο, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν σε αυτή τη διοργάνωση και τώρα έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τη Βραζιλία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της καριέρας μου».