X

Προσπαθεί για Εσιέν ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει το «κόλπο γκρόσο» στο μετεγγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν σύμφωνα με τον Γαλλικό τύπο.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού προστίθεται και ο Μίκαελ Εσιέν.

Η ιστοσελίδα «Mercato 365» αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν έχουν σταματήσει τις προσπάθειες για την μετεγγραφή του Γκανέζου μέσου, ο οποίος δεν φέρεται να βρίσκεται μέσα στα πλάνα της Μίλαν για την ερχόμενη σεζόν.

Η ίδια ιστοσελίδα κάνει αναφορά και στο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Όλα Τοϊβόνεν, τονίζοντας όμως πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την γραμμή κρούσης είναι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Η αλήθεια είναι πως οι πειραιώτες επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά προς την Χέρενφεϊν για τον 25χρονο Ισλανδό επιθετικό, που σύμφωνα με τους Ολλανδούς αγγίζει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Τα διαδικαστικά απομένουν για τη μετεγγραφή του Μεξικανού επιθετικού Άλαν Πουλίδο, ενώ μπλέξιμο υπάρχει στην υπόθεση με τον Νόρντιν Άμραμπατ. Η Γαλατασαράι ζητάει περισσότερα, ο Μαροκινός δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και οι Άγγλοι βάζουν στο «κόλπο» την Λίβερπουλ.

«Χορός» εκατομμυρίων έχει στηθεί για τον Κώστα Μανωλά, με την Ίντερ να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό πριν από την έναρξη του Μουντιάλ. Πιο προχωρημένες είναι οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την πώληση του Πάουλο Μασάδο.