X

Ολυμπιακός: Έρχονται οι πρώτοι

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με τον Παϊτίμ Κασάμι να προβάρει τα «ερυθρόλευκα» και τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να έχει ανάψει το «πράσινο φως» στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Τον «χορό» των μετεγγραφών αναμένεται να ανοίξει ο Κασάμι. Ο 22χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές. 

Οι πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα και με τον Φινμπόγκασον και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Χέρενφεϊν. Ο πρώτος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος φέρεται να πιέζει την ομάδα του ώστε να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις. 

Για τα άκρα της επίθεσης, ο «εκλεκτός» του Μίτσελ είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ο έμπειρος ισπανός μεσοεπιθετικός είχε συνεργαστεί με τον Μαδριλένο τεχνικό πριν από δύο χρόνια στην Σεβίλλη. 

Το όνομα του Ολυμπιακού φιγουράρει στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης και για τον Πάπε Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ άδειασε το σπίτι του στην Βαλένθια και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από την Λεβάντε. 

Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Μίκαελ Εσιέν, προσπαθώντας να φέρουν ένα ακόμη «διαμάντι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Ο Γκανέζος, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μίλαν, «πολιορκείται» και από την Μπεσίκτας. 

Τέλος, στους «μνηστήρες» του Κώστα Μανωλά προστέθηκε και η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ ο ιταλικός τύπος υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ για την πώληση του διεθνή κεντρικού αμυντικού.