X

Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μασάντο

Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Κροατία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάουλο Μασάντο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ant1news



Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ανακοίνωσε σήμερα την παραχώρηση του Πάουλο Μασάντο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Πάουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα χρόνια που έζησα στην Ελλάδα, όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά και τον υπέροχο κόσμο του θρύλου για όσα μου προσέφεραν. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να πηγαίνει διαρκώς μπροστά και να κατακτά ολοένα και περισσότερους τίτλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε ο Πάουλο Μασάντο.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις επαφές τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.