X

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Πουλίδο

Τα μέσα ενημέρωσης του Μεξικού έχουν αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα πως ο Άλαν Πουλίδο θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό του Ολυμπιακού μετά το Μουντιάλ.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Με τίτλους «έγινε η μετεγγραφή του Πουλίδο» και «από την Βραζιλία στην Ελλάδα ο Πουλίδο», οι ιστοσελίδες της χώρας θεωρούν πως δεν χαλάει με τίποτα η μετεγγραφή του 23χρονου επιθετικού. Μάλιστα ιστοσελίδα επικαλούμενη πηγές κοντά στην Τίγκρες, αναφέρει πως υπάρχει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό: «Έχει σχεδόν κλείσει, το ξέρει και ο ίδιος και είναι ενθουσιασμένος. Ο Άλαν αυτή τη στιγμή είναι 100% αφοσιωμένος στην εθνική του ομάδα και δεν πρόκειται να πει τίποτα για το μέλλον του πριν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ».

Την ίδια ώρα ο πορτογαλικός τύπος υποστηρίζει πως έχει ξεσπάσει «μάχη» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Στόουκ για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ. Σύμφωνα με την «Record», ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την επόμενη σεζόν. Ο Μίτσελ γνωρίζει τον Καπέλ από την κοινή τους θητεία στην Σεβίλλη, ενώ ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει 4,6 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εντάξει τον Ισπανό στο δυναμικό του.