X

Πρόταση Ολυμπιακού 4 εκατομμυρίων ευρώ για Κάπελ

Το όνομα του Ντιέγκο Καπέλ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μετεγγραφή λίστα του Ολυμπιακού και οι πρωταθλητές Ελλάδος φιγουράρουν καθημερινά στα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.

Ant1news

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.Για τον Καπέλ ενδιαφέρεται και η αγγλική Στόουκ η οποία είναι έτοιμη να προσφέρει 4,6 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

 Η υπόθεση Καπέλ έχει ακόμη πολύ δρόμο για τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση των πρώτων μετεγγραφών. Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τον Σκοπιανί Κασάμι και τον Αρμένιο Γκαζαριάν.

 Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των πειραιωτών τόσο με την πλευρά του Άλφρεντ Φινμπόγκασον όσο και της Χερενφέϊν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να πετύχουν το «χρυσό» deal για τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος σε λογικά επίπεδα και όχι στα 8 και 9 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε αρχικά η Χέρενφεϊν.

 Στο προσκήνιο ήρθε σήμερα το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Πρόκειται για 25χρονο Νορβηγό μπακ χαφ που αγωνίζεται στη γερμανική Μπραουνσβάιγκ και ένα «φεγγάρι» πέρασε και από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Σέρβος αριστερός εξτρέμ, Ζόραν Τόσιτς προτάθηκε για μία ακόμη φορά στον Ολυμπιακό, ενώ οι Πολωνοί υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ της Γκντανσκ, Νίκολα Λέκοβιτς.