X

Επιβεβαίωση Μαρινάκη για τις μετεγγραφές

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσαν το παρών στο 7ο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

«Μακάρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τιμήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο ιστορικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τους παράγοντες των ανταγωνιστών των πρωταθλητών Ελλάδος.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον Σωκράτη Κόκκαλη για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και αναφέρθηκε στο μέτωπο των μετεγγραφών: «Εξετάζουμε τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου και του προπονητή. Ο προπονητής ζήτησε ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες, αλλά ίσως έχουμε έναν-δύο περισσότερους. Στη θέση του σέντερ φορ, του εξτρέμ, και του κεντρικού χαφ, έχει πέσει το βάρος. Ελπίζω μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε ενισχυθεί σε αυτές τις θέσεις. Έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με τους Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πουλίδο, Ριέρα. Για κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις είμαι αισιόδοξος, για κάποιες άλλες πρέπει να περιμένουμε. Με τον Πουλίδο έχουμε συμφωνήσει. Στο Μεξικό, βέβαια, γίνονται διάφορα. Πολύ δύσκολα, όμως, ο Πουλίδο θα παίξει σε άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Μουντιάλ επηρεάζει τις μεταγραφές όλων των ομάδων».