X

Ο Λουίς Ενρίκε αλλάζει την Μπαρτσελόνα

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ράκιτις, στο στόχαστρο βρίσκεται ο Ιγκουαΐν, ενώ ο Τσάβι εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Ant1news

Μεγάλες αλλαγές στην Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν σηματοδοτεί η παρουσία του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κροάτη Ιβάν Ράκιτις, στο στόχαστρο βρίσκεται ο Αργεντίνος Ιγκουαΐν, ενώ ο Τσάβι εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο Λουίς Ενρίκε άναψε «πράσινο φως» για την πώληση του Τσάβι, με τον Ισπανό διεθνή μέσο να βρίσκεται πια ένα βήμα πριν από τη μετακόμιση στο Κατάρ, όπου θα αγωνιστεί για την Αλ Σαντ. 

Το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι έπαψε να υφίσταται μετά την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του νέου προπονητή της Μπαρτσελόνα και του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στην Βραζιλία με την Εθνική Ισπανίας.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Πάντως, σύμφωνα με πηγές από το Κατάρ, ο διεθνής μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι αποζημίωσης 8,3 εκατ. ευρώ ανά περίοδο, συν τα μπόνους.

Το σίγουρο, ωστόσο, είναι η μεταγραφή του Ιβάν Ράκιτις από την Σεβίλλη στην Μπαρτσελόνα. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκε, αλλά ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και στο πλαίσιο της συμφωνίας θα παραχωρηθεί στην ομάδα της Ανδαλουσίας ως δανεικός για δύο χρόνια ο Ντένις Σουάρες.