X

Συνεχίζεται η «μάχη» για Φινμπόγκασον

Το «σίριαλ» της μετεγγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει και άλλα «επεισόδια».

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ισλανδός επιθετικός θα επιστρέψει τις επόμενες ώρες στην Ολλανδία και θα προσπαθήσει να πιέσει τη διοίκηση της Χέρενφεϊν να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Ο πρώτος «κανονιέρης» του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχει ήδη διαμηνύσει πως η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει στις «καρδούλες».

Η Χέρενφεϊν περιμένει καλύτερη πρόταση από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ο Ολυμπιακός. Για τον 25χρονο ενδιαφέρεται και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά δεν προτίθεται να πλησιάσει σε αυτά τα επίπεδα μετά και την απόκτηση του Βέλα από την Άρσεναλ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος εξετάζουν και την περίπτωση του Εμπαγιέ Νιανγκ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο 20χρονος επιθετικός ανήκει στη Μίλαν και η ιταλική ομάδα αξιώνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Ο Σκοπιανός Παϊτίμ Κασάμι είναι ακόμη αναποφάσιστος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ η Τίγκρες φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση πως ο Άλαν Πουλιδο θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» μετά το Μουντιάλ. Η Μεξικανική ομάδα έδωσε τον αριθμό 17 που είχε ο διεθνής στράικερ σε άλλον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός δηλώνει άγνοια για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.