X

Ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά ο Παναθηναϊκός

«Ποδαρικό» με νίκη στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του έκανε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 1-0 της Άρκα Γκντίνια.

Ant1news



Οι «πράσινοι» παρουσίασαν θετική εικόνα και πήραν τη νίκη με 1-0 στο πρώτο τους φιλικό τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν απέναντι στην πολωνική Αρκα Γκντίνια. Το γκολ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σημείωσε ο Πέτριτς στο 37ο λεπτό.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους του, δίχως να απειληθεί ουσιαστικά. Μπορεί να μην «πολιόρκησε» την αντίπαλη εστία, εντούτοις δημιούργησε συνολικά τρεις-τέσσερις καλές φάσεις για να σκοράρει, δείχνοντας αρκετά δραστήριος στην ανάπτυξη.



Στην πρώτη τους καλή στιγμή,  οι «πράσινοι»σκόραραν με τον Πέτριτς στο 37ο, μετά από διπλή προσπάθεια του τελευταίου και ωραία πάσα του Ατζαγκούν.

Στην επανάληψη, ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα θέλοντας να κάνει δοκιμές, ενώ χρησιμοποίησε και τον Χρήστο Μπούρμπο, που έκανε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση. Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει κι σε ένα δεύτερο τέρμα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης (62' Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62' Μπούρμπος),  Τριανταφυλλόπουλος (46' Κουτρουμπής), Ρισβάνης (46' Μέντες), Μυρθιανός (46' Νάνο), Λαγός (46' Δώνης), Χουχούμης (46' Ντίνας), Μαλντίν (46' Νιούμαν), Ατζαγκούν (46' Ζέκα) , Πέτριτς (46' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Καρέλης).