X

Στην Άρσεναλ και επίσημα ο Αλέξις Σάντσεζ

Ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξις Σάντσεζ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο αγγλικός σύλλογος.

Ant1news



Ο Χιλιανός επιθετικός, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπαρτσελόνα, πέρασε με επιτυχία την Πέμπτη τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, χωρίς να διευκρινίζονται τα έτη και το χρηματικό ποσό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στο δυναμικό της Άρσεναλ, έναν σύλλογο που διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα φανταστικό ρόστερ, τεράστια υποστήριξη ανά τον κόσμο και ένα υπέροχο στάδιο στο Λονδίνο. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να αγωνιστώ με την Άρσεναλ στην Premier League και το Champions League. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», δήλωσε ο Αλέξις Σάντσεζ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ.

«Ο Αλέξις θα προσδώσει δύναμη, δημιουργικότητα και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ μας και όλοι μας ανυπομονούμε να ενσωματωθεί στην ομάδα σε λίγες εβδομάδες. Έχει καταγράψει κορυφαίες εμφανίσεις στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια για αρκετές σεζόν και πλέον ανυπομονούμε όλοι να τον δούμε να εντάσσεται στο ρόστερ μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλοι μας θα με μιμηθούν και θα καλωσορίσουν τον Αλέξις στο σύλλογο», ανέφερε από πλευράς του ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ.