X

Ήττες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, συντριβή για τους «πράσινους»

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ηττήθηκαν στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν το Σάββατο. Την πιο βαριά ήττα γνώρισαν οι «πράσινοι» με 4-0.

Ant1news



Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συνετρίβη με  4-0 από την Λέγκια Γκντανσκ στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Πολωνία.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω αποβολής του Καρέλη και μέσα σε 12 λεπτά δέχθηκε τέσσερα γκολ (67΄, 73’ , 77΄ και 79΄) από τους αντιπάλους, παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Η Λέγκια Γκντανσκ είχε χάσει και πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:
Κοτσόλης (63' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος (46' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Κουτρουμπής (63' Μπούρμπος), Μέντες (77' Ρισβάνης), Δώνης (46' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν (63' Χουχούμης), Πέτριτς (63' Ντίνας), Μπεργκ (77' Ιμεράι), Κλωναρίδης (46' Καρέλης).

Έχασε με 2-0 ο Ολυμπιακός από την Κρασνοντάρ

Την ήττα με 2-0 από την Κρασνοντάρ γνώρισε το Σάββατο και ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του φετινό φιλικό παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλά στον αγώνα και έδειξαν θετικά στοιχεία, όμως στο 42΄ και στο 47΄ δέχθηκαν δύο γκολ, στα οποία δεν κατάφεραν να απαντήσουν μέχρι το τέλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού:
Μέγιερι (46'Χουτεσιώτης) Σαλίνο, 46' (Βατουσιάδης), Μπονγκ (46' Ελαμπντελαουί), Σιόβας (46' Αμπιντάλ), Αυλωνίτης (46' Βούρος), Μπουχαλάκης (46' Φουστέρ), Γιαταμπαρέ (46' Εντινγκά), Ντοσεβί (46' Γκαζαριάν), Βλαχοδήμος (30' Κολοβός, 60' Τσόρι), Σαβιόλα (30' Σάλιακας, 60' Κάταϊ), Διαμαντάκος (46' Παπάζογλου).

Καλά στοιχεία από τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα

Φιλική ήττα με 2-1 από την Σταντάρ Λιέγης γνώρισε επίσης ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε πίσω στο σκορ από το εύστοχο πέναλτι του Μπιά στο 40΄ και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κουλούρη στο 60΄, όμως στο 68΄ ο σκόρερ του πρώτου γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Παρά την ήττα, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν θετικά στοιχεία ιδίως στην ανάπτυξη, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει της συνέχειας.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος:
Γιακουμής, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Τζανδάρης, Μαντούρο, Μάρτενς, Κωνσταντινίδης, Πόζογλου, Παπαδόπουλος.

Η σύνθεση στην επανάληψη:
Μελίσσας, Κίτσιου, Σκόνδρας, Μαντούρο, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Σαββίδης, Γκολάσα, Πόποβιτς, Κουλούρης, Αθανασιάδης.