X

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Μπόγιαν

Το "κόλπο γκρόσο" στο μετεγγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Μπόγιαν Κρίκιτς επιχειρούν να κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το όνομα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα είχε εμφανιστεί στο προσκήνιο και στο παρελθόν, με τους "ερυθρόλευκους" να διαψεύδουν πως ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως έχουν αλλάξει και οι πρωταθλητές Ελλάδος θα προσπαθήσουν να... πυροδοτήσουν την "βόμβα" ονόματι Μπόγιαν. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού για τον 24χρονο επιθετικό ενδιαφέρονται αγγλικοί (Στόουκ) και ισπανικοί (Μάλαγα και Λα Κορούνια) σύλλογοι.

Ανοιχτό του Άμραμπατ

Οι Τούρκοι "στέλνουν" εκ νέου στον Ολυμπιακό τον Νορντίν Άμραμπατ και οι πειραιώτες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ολλανδό με μαροκινές ρίζες. Το μέλλον του 27χρονου εξτρέμ στην Γαλατασαράι προμηνύεται δυσοίωνο λόγω του περιορισμένου αριθμού ξένων και οι πρωταθλητές Ελλάδος καραδοκούν. Ο δανεισμός του Άμραμπατ είχε "κολλήσει" πριν από 1,5 μήνα και απομένει να δούμε αν τώρα προκύψει "γάμος" και μάλιστα με μετεγγραφή.

"Πετάει" ο Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο πόσταρε το πρωί μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο του Μοντερέι και όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος Μεξικανός επιθετικός φέρεται να είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της Τίγκρες, τον Φερέτι, εξαιτίας των δηλώσεων του τελευταίου πως έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την μεξικανική ομάδα.

"Χορός" εκατομμυρίων για Μανωλά

Η έκπληξη που προανήγγειλε ο Μίτσελ φαίνεται πως αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κώστα Μανωλά. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης και δεν θα αργήσει η ώρα που θα φορέσει τη φανέλα μία εκ των Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μονακό. Μεγάλος κερδισμένος από αυτή την εξέλιξη θα είναι και ο Ολυμπιακός, που θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ολοκληρώνοντας ένα ακόμη "χρυσό" deal μετά την πώληση του Κώστα Μήτρογλου.