X

"Ο Ολυμπιακός θέλει να κλέψει τον Μπόγιαν"

Νέο μπαράζ δημοσιευμάτων έχουμε στον ισπανικό τύπο για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Μπόγιαν Κρίκιτς. Ο 24χρονος επιθετικός έδωσε το παρών στην "πρώτη" της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Λουίς Ενρίκε.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Σύμφωνα με την "Marca" ο Μπόγιαν "πολιορκείται" από τον Ολυμπιακό, τη Στόουκ, τη Μάλαγα και την Λα Κορούνια και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το μεγαλύτερο "όπλο" της ελληνικής ομάδας, ώστε να τον πείσει να γίνει κάτοικος Πειραιά.

"Προβάδισμα για Ντουμάρζ"

Ο τουρκικός τύπος επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Τζίμι Ντουμάρζ και μάλιστα αναφέρει πως ο Ολυμιακός έχει αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα για την μετεγγραφή του Σουηδού μεσοεπιθετικού. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "medyaspor.com" υποστηρίζει πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Γκεντσλεμπιρλιγκί, η οποία αξίωνε μέχρι πριν λίγο καιρό 5 εκατομμύρια για την παραχώρηση του 25χρονου.

Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση Ντουμάρζ είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού ο Σουηδός εξτρέμ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα των Γαλατασαράι, Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε, που διαθέτουν περισσότερα χρήματα από τους πειραιώτες. Μέχρι χθες οι γείτονες έγραφαν πως "η Γαλατασαράι θα αποκτήσει τον Ντουμάρζ και θα δώσει τον Νορντίν Άμραμπατ στον Ολυμπιακό".

"Που είναι ο Πουλίδο;"

Κι όμως το "σήριαλ" ονόματι Άλαν Πουλίδο συνεχίζεται... Ο 23χρονος επιθετικός ανήρτησε χθες μία φωτογραφία από το αεροδρόμιο του Μοντερέι και άπαντες το ερμήνευσαν ως προάγγελο της αναχώρησης του από το Μεξικό. Ωστόσο, ο διεθνής στράικερ βρίσκεται ακόμη στην πατρίδα του, καθώς βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της χώρας για την πορεία της εθνικής στο 20ο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έρχονται προτάσεις!

Από μέρα σε μέρα θα γίνει το μεγάλο "μπαμ" και ο Κώστας Μανωλάς θα αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό μία από τις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μετεγγραφή μπορεί να ξεπεράσει το ποσό που δαπάνησε η Φούλαμ (15 εκ.) για τον Κώστα Μήτρογλου. Κάτι που γνωρίζουν οι μάνατζερ και προτείνουν στον Ολυμπιακό παίκτες για να αντικαταστήσουν τον διεθνή κεντρικό αμυντικό. Το τελευταίο όνομα που έφτασε στην "πλατεία Αλεξάνδρας" ήταν του Βέλγου Φαν Μπούιτεν, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν.

Την τιμητική του στους ξένους συλλόγους έχει και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος "έλαμψε" στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μετά τις τουρκικές "σειρήνες" της Μπούρσασπορ, στα αυτιά του αριστερού οπισθοφύλακα "ηχούν" και οι γαλλικές της Μπορντό.