X

«Μάχη» για Μπόγιαν δίνει ο Ολυμπιακός

Σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Μπόγιαν Κρίκιτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου να εντάξει στον «ερυθρόλευκο γαλαξία» ένα «αστέρι» πρώτης γραμμής.

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι πρωταθλητές Ελλάδος προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αφού πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, όμως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την απόκτηση του 24χρονου άσου της Μπαρτσελόνα.

Μία τέτοια μετεγγραφή χρειάζεται χρόνο και τρόπο... Το επίπεδο της Σούπερ Λίγκα δεν δελεάζει τον Μπόγιαν, το όνομα το οποίου βρίσκεται στις λίστες ισπανικών και αγγλικών ομάδων. Ο Ολυμπιακός προσφέρει στο καταλανικό «βέλος» την «λάμψη» του Τσάμπιονς Λιγκ, μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη και την σιγουριά του Μίτσελ. Ο Μαδριλένος τεχνικός έχει μιλήσει με τον 24χρονο και του έχει πει πως τον υπολογίζει για τα άκρα της «γραμμής κρούσης».

Αν «κολλήσει» η υπόθεση Κρίκιτς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντοτε ανοιχτές τις περιπτώσεις του Σουηδού Τζίμι Ντουρμάζ και του Ολλανδού με μαροκινές ρίζες, Νορντίν Άμραμπατ.

«Ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016»

Σε αναμονή για το ραντεβού του Άλαν Πουλίδο με τη διοίκηση της Τίγκρες βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδος. Ο 23χρονος επιθετικός έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και οι πειραιώτες περιμένουν να... κουνήσει μαντίλι στους ανθρώπους της Τίγκρες και να «πετάξει» για την Ελλάδα.

Ωστόσο, τα μεσάνυχτα προέκυψε νέα δήλωση του προέδρου της μεξικανικής ομάδας που μόνο... αποχωρισμού δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ υποστήριξε πως: «Ο Πουλίδο είναι εδώ στην Τίγκρες. Δεν υπάρχει κανένα deal και καμία συμφωνία. Αναμφίβολα είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τον Άλαν στην ομάδα και γνωρίζουμε την επιθυμία του να τη βοηθήσει. Εδώ, ο Πουλίδο έχει ζήσει τις καλύτερες στιγμές του. Έχω μιλήσει με τον ίδιο. Τον βλέπω να είναι πρόθυμος, να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι αποφασισμένος να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Όλα είναι ήσυχα».

Δεύτερο τεστ με Ντιναμό Κιέβου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Κιέβου (19.00) στο δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Ο Μίτσελ θα έχει την ευκαιρία να πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για τους παίκτες που θα «κοπούν» από το ρόστερ στο ματς με τους σαφώς πιο έτοιμους Ουκρανούς. Το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» αναμένεται να κάνει ο Παϊτίμ Κασάμι.