X

Ώρα ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής στη "μάχη" για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρίκιτς σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο μεγαλύτερος... αντίπαλος των "ερυθρολεύκων" ήταν η Λα Κορούνια, αλλά ο ραδιοφωνικός σταθμός της Γαλικίας "Radio Gallega" αποκάλυψε πρώτος την "ήττα" των συμπατριωτών του στη μετεγγραφή του 24χρονου άσου της Μπαρτσελόνα.

"Η επίσημη επιβεβαίωση λείπει από τον Ολυμπιακό, όμως εμείς μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε όσα είπαμε και χθες, πως ο Μπόγιαν Κρκιτς θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στον ελληνικό σύλλογο του Μίτσελ, που αγωνίζεται στο Champions League", ανέφεραν οι Ισπανοί μέσω twitter.

Από τον Ολυμπιακό εξακολουθούν να μην λένε το παραμικρό, όμως δεν αποκλείεται να δούμε τον Μπόγιαν μέσα στις επόμενες ώρες στην Ελλάδα.

Στέλνουν Βόσεν οι Βέλγοι

Το "βαρύ πυροβολικό" της Γκενκ είναι ο "εκλεκτός" του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης. Σύμφωνα με τον βελγικό τύπο, οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την βελγική ομάδα για την αποκτηση του Γέλε Βόσεν. Του 25χρονου στράικερ που πέρυσε πέτυχε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γκενκ.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να έχασαν τον Φινμπόγκασον, όμως συνεχίζουν να κινούνται στο ίδιο μονοπάτι, αναζητώντας έναν ικανό σκόρερ, σε καλή ηλικία και με μεταπωλητική αξία. Ο Βόσεν καλύπτει το τρίπτυχο των απαιτήσεων των πειραιωτών, όμως η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Όχι μόνο λόγω των υψηλών απαιτήσεων της βελγικής ομάδας (5 εκατομμύρια ευρώ", αλλά και γιατί αγγλικές "σειρήνες" (Νιούκαστλ και Μίντλεσμπρο) ηχούν στα αυτιά του 25χρονου στράικερ.

Για τον Βόσεν είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Ιανουάριο και ο ΠΑΟΚ (τον ήθελε διακαώς ο Χουμπ Στέφενς), αλλά η μετεγγραφή δεν είχε προχωρήσει καθώς η τιμή του ήταν αρκετά "τσουχτερή" για τον "δικέφαλο".