X

"Πετάει" για Αμερική ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα συμμετάσχουν στο "International Champions Cup" και θα τεθούν αντιμέτωποι με "μεγαθήρια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Μίλαν.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον Μίτσελ να δηλώνει ανυπόμονος για τις σπουδαίες αναμετρήσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: «Αυτός είναι ο στόχος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε.

Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, όταν κάναμε μία δυνατή προετοιμασία απέναντι σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Βαλένθια κι άλλες δυνατές ομάδες. Δεν πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά μάθαμε πολλά. Όλοι συμφωνούμε ότι η προετοιμασία χρησιμεύει για να μαθαίνουμε και δεν έχει τόσο σημασία να παίρνουμε τώρα θετικά αποτελέσματα, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Κρίκιτς και Ντουμάρζ, με τον ισπανό τεχνικό να αναφέρεται και στο μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική».

Για την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη και το γεγονός ότι ενισχύεται το ελληνικό στοιχείο, ο Μίτσελ δήλωσε: «Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».