X

Ολυμπιακός: Κρίσιμη μέρα για Μπόγιαν

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.

Ant1news

Ο Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται στην Αθήνα και οι "ερυθρόλευκοι" αισιοδοξούν πως ο Μπόγιαν Κρίκιτς θα πει το πολυπόθητο "ναι" παρά την "σφήνα" της Στόουκ. Εκτός κι αν η αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τον Νορντίν Άμραμπατ σχετίζεται με την περίπτωση του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Φορτούνη, τη σκυτάλη αναμένεται να πάρει ο Ντουρμάζ. Ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πειραιώτες, με απολαβές λίγο κάτω από από το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Όσον αφορά την Γκενζεμπιρλιγκί, η τουρκική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αισιοδοξούν πως σήμερα θα απαντήσει θετικά και ο Κρίκιτς, παρά τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Στόουκ και τις δηλώσεις του μάνατζερ του αγγλικού συλλόγου, Μαρκ Χιουζ ότι ο Μπόγιαν θα συνεχίσει την καριέρα του στη "Γηραιά Αλβιώνα". Την υπόθεση του 24χρονου άσου χειρίζεται προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει μία ακόμη επιθυμια του Μίτσελ, φέρνοντας στον Πειραιά και τον Νορντίν Άμραμπατ. Τον 27χρονο Ολλανδό με μαροκινές ρίζες που ανήκει στην Γαλατασαράι και στο δεύτερο μισό της περσινης σεζόν διέπρεψε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μάλαγα.

Στο μέτωπο των σέντερ φορ, ο Γέλε Βόσεν δηλώνει συνεχώς πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος, ενώ ο Άλαν Πουλιδο γυμνάστηκε μόνος του και όχι με την υπόλοιπη ομάδα της Τίγκρες, συνεχίζοντας τα παιχνίδια τακτικής για να φύγει για τον Ολυμπιακό.

Τέλος, η "ερυθρόλευκη" αποστολή έφτασε τα ξημερώματα στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μετέβη στο Νιου Τζέρσει. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δηλώνουν ανυπόμονοι για το πρώτο φιλικό στο "International Champions Cup" κόντρα στη Μίλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (3.00) στο Τορόντο.