X

Διπλό «χτύπημα» με Μπούι και Αμπέιντ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Γιουβέντους για τον δανεισμό του 21χρονου Ολλανδού μέσου Ουασίμ Μπούι, την ώρα που υπάρχει αισιοδοξία για επιστροφή του Αλγερινού Αμπέιντ στην ομάδα.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Ουασίμ Μπούι είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με τον 21χρονο Ολλανδό αριστεροπόδαρο χαφ, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου από την κοινή τους θητεία στον Άγιαξ και απομένει η συγκατάθεση της Γιουβέντους για την παραχώρηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τις διαπραγματεύσεις με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Στο μεταξύ, ο Μεχντί Αμπείντ εξακολουθεί να προετοιμάζεται με τη Νιουκάστλ αλλά εκτιμάται ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα «κοπεί» από τον προπονητή της Αγγλικής ομάδας και θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, με τον 22χρονο Αλγερινό μέσο να επιθυμεί διακαώς να γυρίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του τριφυλλιού. 

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου (21:00), στο τελευταίο φιλικό του παιχνίδι πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο στις 30 Ιουλίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.