X

Ετοιμάζουν ρελάνς οι "ερυθρόλευκοι"

Η αρνητική τροπή που πήραν οι μετεγγραφές των Κρίκιτς και Ντουρμάζ όχι μόνο δεν πτοήσε τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους "ερυθρόλευκους", που δηλώνουν αποφασισμένοι να "απαντήσουν" με ποδοσφαιριστές ανάλογου βεληνεκούς.

Ant1news


Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Μπόγιαν προτίμησε την "λάμψη" της Πρέμιερ Λιγκ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Στόουκ, ενώ ο Ντουρμάζ αρνήθηκε την πρόταση των πρωταθλητών, ξαφνιάζοντας ακόμη και τον μάνατζερ του. Οι πειραιώτες ενημέρωσαν πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους από τον Σουηδό εξτρέμ, ο οποίος φαίνεται πως προτιμά να παραμείνει στην Τουρκία και να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Γαλατασαράι ή Φενέρμπαχτσε. Η υπόθεση Ντουρμάζ δεν έχει τελειώσει 100% και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στην... ανατροπή. 

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να... πυροδοτήσει νέες "βόμβες" για την ενίσχυση του στην μεσοεπιθετική γραμμή. Μόνο τυχαία δεν είναι η άφιξη του μάνατζερ του Μίτσελ στην Ελλάδα. Ο Μαριάνο Αγκιλάρ έφτασε εσπευσμένα στην πατρίδα μας για να προετοιμάσει όπως όλα δείχνουν το έδαφος για τις νέες μετεγγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών. Στην λίστα του Ισπανού ατζέντη βρίσκονται τα ονόματα του Ρέγες και του Πέδρο Λεόν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι "ερυθρόλευκοι" θα αρχίσουν να βλέπουν και πάλι "ζεστά" την περίπτωση του Γέλε Βόσεν. Του 25χρονου επιθετικού της Γκενκ, που δηλώνει συνεχώς πως βλέπει με θετικό μάτι την μετακόμιση του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, αφενός γιατί η Γκενκ αξιώνει 7 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του "αρχικανονιέρη" της και αφετέρου γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής Μίντλεσμπρο.

Στην ελληνική ομάδα έχει προταθεί και ο Φακούντο Φερέιρα της Σαχτάρ. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει επιστρέψει στο Ντόνετσκ λόγω του πολέμου και έχει δηλώσει στην ουκρανική ομάδα πως επιθυμεί να φύγει.