X

Η... σκοτεινή πλευρά του Μέσι

Στελέχη της Μπαρτσελόνα ψηφίζουν υπέρ της πώλησης του Λιονέλ Μέσι. Οι ομάδες που μπορούν να τον αποκτήσουν, η αποτυχημένη χρονιά για τον Αργεντινό σταρ και η ήσυχη ζωη που έχει επιλέξει στο πλευρό της Αντονέλα Ροκούτσο.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μπαρτσελόνα τον περασμένο Μαίο. Ένα χρυσό συμβόλαιο μέχρι το 2018 με ετήσιες απολαβές 20 εκατ. ευρώ!!!

Σε μια σεζόν που η Μπαρτσελόνα έμεινε μακριά από τους τίτλους και ο Μέσι προβλημάτισε με την απόδοση του και τους συχνούς εμετούς κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι Καταλανοί επέλεξαν να ανεβάσουν στην κορυφή τον Μέσι, απαντώντας με αυτό το τρόπο στο νέο ''χρυσό συμβόλαιο'' που είχε δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο τον περασμένο Σεπτέμβριο με ετήσιες απολαβές 18 εκατ. ευρώ μέχρι το 2018.

Ο Μέσι δεν τα κατάφερε ούτε στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, λύγισε από την πίεση, έχασε το χαμόγελο του και φαίνεται να πλησιάζει η μέρα που θα φύγει από τη Βαρκελώνη!

Υψηλόβαθμα στελέχη της Μπαρτσελόνα φέρονται σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο να τάσσονται υπέρ της πώλησης του Μέσι, θεωρώντας πως η καριέρα του 27χρονου Αργεντινού σταρ βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Από την άλλη πλευρά ο Μέσι φέρεται δυσαρεστημένος με την απόκτηση του Ουρουγουανού Λουίς Σουάρεζ και επιθυμούσε να έχει στο πλευρό του τον συμπατριώτη και φίλο του Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΙ

Αθλητική εταιρεία που είναι χορηγός του Μέσι εμφανιζόταν διατεθειμένη το περασμένο καλοκαίρι να πληρώσει τα μισά από τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα και να μετακομίσει σε ομάδα της οποίας είναι χορηγός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Τσέλσι και από φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι μερικές από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Ίσως ήρθε ο καιρός ο Μέσι να αλλάξει παραστάσεις;

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΟΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

Τα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μας έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τα νυχτοπερπατήματα και την άσταστη ζωή τους. Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί ίσως την εξαίρεση. Από τα 18 του χρόνια έχει στο πλευρό του την Αντονέλα Ροκούτσο, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί και δείχνει ερωτευμένος με την σύντροφο του, αν κρίνουμε και από τη selfie φωτογραφία του ζευγαριού από τις διακοπές που κάνουν αυτή την εποχή.

 

Περιοδικό από την Αργεντινή είχε προσπαθήσει το περασμένο καλοκαίρι να εμπλέξει τον Μέσι σε ροζ σκάνδαλο με ξανθιά στρίπερ, αν και η γνησιότητα της σχετικής φωτογραφίας αμφισβήτηκε έντονα, ενώ κατά το παρελθόν υπήρξαν φήμες για σχέση του Μέσι με την κατά έξι χρόνια μεγαλύτερη του, Λουτσιάνα Σαλαζάρ.... Μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, διάσημη στην Αργεντινή με πλούσια προσόντα!!!