X

Πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Την πρώτη του νίκη στο τέταρτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι του σε ολλανδικό έδαφος πέτυχε ο ΠΑΟΚ, έπικρατώντας 2-1 της Βααλβάικ.

Ant1news

Την πρώτη του νίκη στο τέταρτο στη σειρά φιλικό παιχνίδι του σε ολλανδικό έδαφος πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της Βααλβάικ με 2-1, με σκόρερ τους Μακ (14’) και Πόζογλου (65’). Το γκολ της ολλανδικής ομάδας σημείωσε, με εύστοχο πέναλτι, στο 44’, ο Ντούιτς.

Επόμενο τεστ για τον «Δικέφαλο», το τελευταίο του πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, είναι στις 26 Ιουλίου με την Καμπούρ.

Στο παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκαν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, αλλά και οι Ρατς, Ιτανζ, Βίτορ, Αθανασιάδης, Περέιρα.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατου αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Ουκρανία.

Οι συνθέσεις: 

ΒΑΑΛΒΑΙΚ: Φαντάικ, Φαν Μόσελβελντ, Κόστερ, Γιούνγκσλέγκερ, Φάλμπουργκ, Καλάμπρο, Μπράμπερ, Ζέλντενραστ, Φέλκερεν, Ντούιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιλντιρίμ, Αντερσον, Βιελάνγκα, Χούιμπεν, Φαν Βερτ , Φαν Ντε Κίμπουμ

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Γκολάσα, Μαντούρο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Κιόσε, Πόποβιτς, Σαββίδης, Σπυρόπουλος και Μακ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Πολύζος, Ποζατζίδης, Κάτσε Πόζογλου, Μάρτενς, Τζανδάρης, Παπαδόπουλος.