X

Νίκη με «τεσσάρα» και πρόκριση για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης επκράτησε 4-2 της Ροβανιέμι στον επαναληπτικό και προκ΄ρίθηκε στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ant1news

Ο Αστέρας Τρίπολης αυτή τη φορά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη...

Με «παρακαταθήκη» την ισοπαλία στο Ούλου (1-1) από τον πρώτο αγώνα με τη Ροβανιέμι επιβλήθηκε των Φινλανδών στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 4-2 (12΄ Κουρμπέλης, 45΄+, 73΄ Ντε Μπλάσις, 81΄ Μπακασέτας - 53΄ Μακιτάλο, 62΄ Λαντεμάκι).

Εκτός της πρόκρισης στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου τον περιμένει η Μάιντς, ο Αστέρας Τρίπολης σημείωσε επίσης την «παρθενική» νίκη του στην Ευρώπη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βιτάλι Μέσκοφ (Ρωσία) 

ΚΟΚΚΙΝΗ: 45΄+ Σάλγκρεν 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουσέρο - Μαγιάβα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Γκοϊάν, Ουσέρο, Ρόλε, Κουρμπέλης (72΄ Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Μάσα (75΄ Μουνάφο), Μπαράλες (69΄ Μπαντιμπανγκά). 

ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ (Γιούχα Μάλινεν): Σάλγκρεν, Λαντενμάκι, Μαγιάβα, Όμπιλορ, Οκόνεν, Μακιτάλο, Οτάρου (45΄+ Φόρσμαν), Σάξμαν, Κόκο (71΄ Μπάτσου), Γκέι, Νιάσι (84΄ Λάχτινεν).

Με Σαράγεβο και Μάιντς οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Δύσκολος αντίπαλος περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αντίθετα με τον Ατρόμητο που καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα στα μέτρα του.

Συγκεκριμένα το συγκρότημα της Πελοποννήσου θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Μάιντς του Στέφανου Καπίνο (εκτός το πρώτο παιχνίδι), ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαράγεβο από τη Βοσνία, με το πρώτο ματς επίσης εκτός έδρας.

Η Ομόνοια, από την πλευρά της, απέκλεισε την Μπούντουτσνοστ (0-0, 2-0) και θα φιλοξενήσει στην πρώτη συνάντηση τη Μέταλουργκ από την Π.Γ.Δ.Μ. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 31 Ιουλίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 7 Αυγούστου.