X

Άξιζε το ξενύχτι για τον Ολυμπιακό...

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο International Champions Cup.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν μία "θρυλική" παράσταση μπροστά σε 8 χιλιάδες ομογενείς στο Τορόντο, "σκορπίζοντας" με 3-0 την επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του physical Ολυμπιακού που θέλει να "χτίσει" εφέτος ο Μίτσελ είναι εντυπωσιακά. Η ομάδα μοιάζει πιο γρήγορη και πιο δυνατή σε σχέση με την περσινή σεζόν, βγάζοντας ενέργεια που θα ζήλευαν τα "μεγαθήρια" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

Η ιταλική εφημερίδα "Gazzeta dello Sport" γράφει για "καταστροφή της Μίλαν στο Τορόντο" και δεν έχει άδικο... Οι "ροσονέρι" δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τους καταιγιστικούς ρυθμούς των πρωταθλητών Ελλάδος. Οι Μαζουάκου (αποκάλυψη) και Εμπντελαουί πετούσαν "φωτιές" από τα άκρα, ο αρχοντικός Κασάμι επέβαλε το "νόμο" του στη μεσαία γραμμή και ο Τσόρι οργάνωνε μαεστρικά τις "ερυθρόλευκες" επιθέσεις. Αν προσθέσουμε την ποιότητα του Ντοσεβί, την εμπειρία του Αμπιντάλ και το θράσος των νεαρών Μπουχαλάκη και Διαμαντάκου, θα καταλάβουμε γιατί ο Μίτσελ πετούσε στον "έβδομο ουρανό" μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί σήμερα άξιζε κάποιος να ξενυχτήσει για να παρακολουθήσει την ομάδα του να αγωνίζεται κόντρα στη Μίλαν. Είμαστε ικανοποιημένοι, είμαστε χαρούμενοι, όμως να θυμόμαστε πως αυτό ήταν απλώς ένα ματς της προετοιμασίας. 

Μας άρεσε ότι παίξαμε σαν ομάδα, ότι είχαμε την ταυτότητα μιας δεμένης ομάδας και μας θύμισε την καλύτερη εικόνα της ομάδας που είχαμε την περασμένη σεζόν. Πρέπει, όμως, να θυμόμαστε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Μαζουάκου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θα αποτελέσει κι αυτός μια εξαιρετική λύση για να παίξει και στο κέντρο, αλλά και στην άμυνα. Ήταν πολύ καλός».