X

Στην Τσέλσι ξανά ο Ντρογκμπά-«Βόμβα» Παρί με ντι Μαρία

Η επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι είναι γεγονός, την ώρα που ο Άνχελ ντι Μαρία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι.

Ant1news

Επιστρέφει στην Τσέλσι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο σύλλογος του Λονδίνου επισημοποίησε την επιστροφή του άσου από την Ακτή του Ελεφαντοστού, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους «μπλε» την οκταετία 2004-2012. Ο 36χρονος σήμερα Ντρογκμπά υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

«Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για μένα η Τσέλσι και την ειδική σχέση που έχω με αυτή την ομάδα. Η Τσέλσι είναι το σπίτι μου» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

«Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω ότι έχει επιστρέψει για να γράψει ιστορία» πρόσθεσε ο προπονητής του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Την ίδια ώρα, σαν βόμβα έσκασε η είδηση της επικείμενης μεταγραφής του Άνχελ ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το κόστος αναμένεται να αγγίξει τα 65 εκ. ευρώ και το deal θα ολοκληρωθεί τη βδομάδα που μας έρχεται. Βέβαια για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να πουληθεί ένας εκ των Παστόρε, Λαβέτσι (ή και οι δυο). Από την πώληση των δυο ποδοσφαιριστών στην Παρί ελπίζουν ένα ποσό που θα καλύψει τη μεταγραφή του Αργεντινού άσου ή έστω το μεγαλύτερο κομμάτι της.