X

Ήρθε ο Μπούι, φεύγει για Λιέγη ο Παναθηναϊκός

Στην Αθήνα, βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Ουασίμ Μπούι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, που «πετάει» για Βέλγιο.

Ant1news

Στην Αθήνα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, βρίσκεται από τα ξημερώματα ο Ουασίμ Μπούι. Ο 21χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός, στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε έτοιμς να βοηθήσει τους «πράσινους» τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ για να γίνω μέλος του. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα. Το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Ευρώπη αποτελεί έξτρα κίνητρο για μένα», είπε ο Μπούι, ο οποίος αποκάλυψε ότι μίλησε με τον συμπαίκτη του στην Γιουβέντους, Τάσο Δώνη, ο οποίος και του έδωσε πληροφορίες τόσο για τον σύλλογο όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σχετικά με το βαθμό ετοιμότητάς του είπε ότι «είμαι έτοιμος, έχω 15 μέρες που προπονούμαι με την Γιουβέντους. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και είμαι σε καλή κατάσταση».

Στον Παναθηναϊκό άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας και ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές, που θα ταξιδέψουν για το Βέλγιο.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.