X

Για μεγάλα «deals» ο Ολυμπιακός

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έριξε την «βόμβα» και ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του για να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο «deal» του φετινού καλοκαιριού μέχρι το… επόμενο.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν αποκάλυψε πως οι πρωταθλητές Ελλάδος και η Φλαμένγκο έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, ρίχνοντας ίσως το… μπαλάκι στους Τούρκους της Μπεσίκτας.

«Δεν ξέρω τίποτε για την Μπεσίκτας και γι' αυτά που λένε οι Τούρκοι για τον Ρομπίνιο. Αυτό που μπορώ να πω και ισχύει είναι ότι ο Ολυμπιακός και μία βραζιλιάνικη ομάδα έχουν κάνει πρόταση για τον Ρομπίνιο. Μίλησα σήμερα με τον παίκτη (σ.σ. χθες) και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μιλήσω με τον ατζέντη του για να αποφασίσουμε σε ποια ομάδα θα πάει. Ισως να υπάρξει και κάτι άλλο από κάποια άλλη ομάδα», ανέφερε ο κ. Γκαλιάνι, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην επιβεβαιώνουν, αλλά και να μην διαψεύδουν για πρώτη φορά την υπόθεση.

Εκτός όμως από εντυπωσιακές αφίξεις, θα έχουμε και «ηχηρές» αποχωρήσεις στον Πειραιά. Η Γιουβέντους προστέθηκε στους «μνηστήρες» για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος εκτιμάται πως θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό μεγαλύτερο των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Εφόσον ολοκληρωθεί το «χρυσό deal», ο Ολυμπιακός έχει  βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με τον ισπανικό τύπο, η μετεγγραφή του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Σεβίλλης θα αγγίξει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.