X

Θρυλική εμφάνιση απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ολυμπιακός νίκησε στα πέναλτι τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά το 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ant1news

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Διαμαντάκο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός δάμασε τη Μάντσεστερ Σίτι και τελικά πήρε τη νίκη στη διαδικασία των πέναλτι.

Η αγγλική ομάδα πήρε προβάδισμα στο 35’, όταν ο Γιόβετιτς με έξοχη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ρομπέρτο. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, Μανιάτης και Σαβιόλα συνδυάστηκαν υπέροχα για να καταλήξει η μπάλα στον Διαμαντάκο, ο οποίος ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κολάροφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52ο λεπτό έβαλε τη Σίτι για 2η φορά μπροστά στο σκορ, για να απαντήσει και πάλι ο Διαμαντάκος στο 66’.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 και ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί ο Ρομπέρτο απέκρουσε δύο πέναλτι, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να λέει «όχι» σε Μίλνερ και Σινκλέρ. Από την πλευρά των ερυθρόλευκων Ντοσεβί και Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χαρτ. Ο Ρίτσαρντς έστειλε τη μπάλα άουτ για τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αντίθεση με τον Παπάζογλου που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Οι αρχικές 11άδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μανωλάς, Σιόβας, Μαζουάκου, Σάμαρης, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα, Διαμαντάκος.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κλισί, Κολάροφ, Μπογιατά, Ρεκίκ, Φερνάντο, Νάβας, Τουρέ, Νασρί, Γιόβετιτς, Ντζέκο.