X

Προχωράει για Άμραμπατ και επιθετικό

Αποφασισμένη να ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το παζλ των πρωταθλητών Ελλάδος φαίνεται πως είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ant1news

Ο Ολυμπιακός πήρε "άριστα" στο International Champions Cup παρότι αγωνίστηκε χωρίς 3 βασικά "γρανάζια" της νέας "ερυθρόλευκης μηχανής".

 Το "μπαλάκι" περνάει πλέον στα χέρια της διοίκησης, που φέρεται αποφασισμένη να ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το παζλ των πρωταθλητών Ελλάδος με την προσθήκη του σέντερ φορ, του αριστερού εξτρέμ και φυσικά του Άλαν Πουλίδο.

Ο Νορντίν Άμραμπατ προβάλλει αυτή την στιγμή ως το μεγάλο φαβορί για να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με την Γαλατασαράι και προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολλανδού με μαροκινές ρίζες. Ο 27χρονος αρέσει στον Μίτσελ και βρίσκεται πιο κοντά στον Ολυμπιακό από ότι ο Ρομπίνιο, ο οποίος συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους αραβικούς συλλόγους χωρίς, πάντως, να έχει "κλείσει"...

Ο αγγλικός τύπος επιμένει στο σενάριο της επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Πειραιά. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο "εκλεκτός" για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Βραζιλιάνος Ζόνας της Βαλένθια και οι Ιταλοί πως τα "ερυθρόλευκα" θα φορέσει ο Πάντεφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Νάπολι. Οι αξιώσεις της Γκενκ για τον Γέλεν Φόσεν παραμένουν στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην λίστα του Ολυμπιακού προστέθηκε το όνομα του Γιον Γκουιντέτι, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του φλικού με την Μάντσεστερ Σίτι.