X

Φουλάρουν για την πρόκριση Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Europa League διεκδικούν σήμερα ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Σαράγεβο και τη Μάιντς, αντίστοιχα.

Ant1news



Οι Περιστεριώτες μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Βοσνία, επιδιώκουν απόψε (21:00) να «κλειδώσουν» την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Europa League απέναντι στην ομάδα της Σαράγεβο και να δώσουν συνέχεια στην φετινή ευρωπαϊκή τους πορεία.

Παρά το σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης, ο Γιώργος Παράσχος θέλησε να επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του. «Θα δούμε το ματς με σοβαρότητα και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που θέλει προσοχή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την πίεση στο αντίπαλο μισό. Στο πρώτο ματς χάσαμε την καλή κυκλοφορία, στοιχείο που μας διακρίνει σαν ομάδα. Στο Περιστέρι θα δούμε το ματς σαν να είναι από το μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League επιδιώκει να εξασφαλίσει και ο Αστέρας Τρίπολης, που αντιμετωπίζει στις 21:15 τη γερμανική Μάιντς, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Οι Αρκάδες είχαν ηττηθεί με το «εύθραυστο» 1-0 εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, όμως το σκορ αυτό δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην ελληνική ομάδα.

Στο στρατόπεδο του Αστέρα επικρατεί πίστη ότι μπορεί να ανατραπεί το σκορ του πρώτου ματς και αυτό το μήνυμα φρόντισε να στείλει ο Στάικος Βεργέτης. «Ο Αστέρας ήταν ένα μωρό που στάθηκε στα πόδια του, περπάτησε, τρέχει και πλέον σκαρφαλώνει βουνά. Αυτό το βουνό πρέπει να ξεπεράσουμε αύριο. Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή και τη δύναμη για να φτάσουμε στην κορυφή του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.