X

Χαρακίρι έκανε ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες υπέστησαν οδυνηρή ήττα από τη Σαράγεβο και αποκλείστηκαν στην παράταση.

Ant1news

Το γκολ του Ταυλαρίδη στο 86ο λεπτό, με το οποίο ο Ατρόμητος μείωσε σε 1-2 και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, έμοιαζε αρχικά με «λύτρωση», μιας και όλοι περίμεναν πως η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα έβρισκε στον έξτρα χρόνο το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση.

Οι Βόσνιοι, όμως, πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Μπιλμπίγια στο 105’ με το οποίο έβαλαν «ταφόπλακα» στις ελπίδες του Ατρομήτου για συνέχεια στα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα του Σαράγεβο προηγήθηκε στο 24’ με σουτ του Ντούλιεβιτς και έχασε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της οκτώ λεπτά αργότερα. Στο 80ο λεπτό η άμυνα του Ατρομήτου πιάστηκε στον ύπνο και ο Μπιλμπίγια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να γράψει το 0-2. Το γκολ του Ταυλαρίδη έδωσε παράταση στην αγωνία, αλλά τελικά οι παίκτες του Ατρομήτου έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος (66’ Ναπολεόνι), Μπρίτο, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (75’ Μπάλας), Καραμάνος, Φάμπιο (46’ Τάτος)

Σαράγεβο: Μπάντοβιτς, Μπάριτς (99’ Πρότιτς), Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Τατομίροβιτς, Στόιτσεβ, Τσίμιροτ, Ντούλιεβιτς, Ράντοβατς (69’ Κοβάσεβιτς), Όκιτς (69’ Μπιλμπίγια), Βελκόσκι