X

Σκέψεις για επιστροφή του Νίνη στον Παναθηναϊκό

Η απόκτηση των δικαιωμάτων του Αμπέιντ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό που κάνει σκέψεις για τους Σωτήρη Νίνη και Γιάννη Γιαννιώτα.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η περίπτωση επιστροφής του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό αναμένεται να πέσει στο τραπέζι στη μεταγραφική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή και του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Τάκη Φύσσα.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος θα λύσει το συμβόλαιο του με την ιταλική Πάρμα και ψάχνει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του που η αλήθεια είναι πως παρουσιάζει πτώση τα τελευταία χρόνια και μάλιστα την περασμένη σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και μάλιστα έχασε τη θέση του στην εθνική ομάδα, μένοντας εκτός αποστολής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στις τάξεις του τριφυλλιού υπάρχουν σκέψεις και για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ο 21χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο πρώην παίκτης του Άρη εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προτεραιότητα πάντως για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Μεχντί Αμπέιντ και οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 300 χιλιάδες ευρώ στην αγγλική Νιουκάστλ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του 22χρονου Αλγερινού μέσου που θέλει να γυρίσει στην Αθήνα και στην ελληνική ομάδα.