X

Χωρίς Μανωλά στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Μανωλάς αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία.

Ant1news

 Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο… περιζήτητος κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών βρίσκεται στο στόχαστρο των υπερδυνάμεων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ετοιμάζεται να «τσεκάρει» εισιτήρια για Λονδίνο, Τορίνο ή Μόναχο. Η Μπάγερν προστέθηκε στους «μνηστήρες» (Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι) για τον Μανωλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ.

Ο Μίτσελ επιφύλαξε και άλλες εκπλήξεις στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, καθώς στην Αθήνα θα μείνουν οι Τσόρι, Μανιάτης, Σιόβας και Αυλωνίτης. Αντιθέτως, το πρώτο του ταξίδι με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Ιμπραίμ Αφελάι. «Μέσα» είναι και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα τελευταία φιλικά των πειραιωτών και είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει με μετεγγραφή.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αφελάι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

Στο μέτωπο του επιθετικού, ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή τόσο με την Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου όσο και με την Βαλένθια για τον Ζόνας. Ο Έλληνας στράικερ είναι ο πρώτος στόχος, αλλά υπάρχει και το ακραίο σενάριο να… πιάσουν και οι δύο λιμάνι, εφόσον καθυστερήσει και άλλο η υπόθεση Πουλίδο.