X

Επιμένουν για Μανωλά οι Άγγλοι

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε μετά το ματς με την Μπεσίκτας πως η Άρσεναλ δεν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, όμως ο αγγλικός τύπος έχει διαφορετική άποψη.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η ιστοσελίδα «caughtoffside.com» υποστηρίζει πως υπάρχει «deal» μεταξύ των «κανονιέρηδων» και του Ολυμπιακού για τον Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα πάντα  με τους Άγγλους, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα βάλουν στα ταμεία τους 11 εκατομμύρια ευρώ και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα μεταβεί στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ.

Την ίδια ώρα το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη φιγουράρει στον πορτογαλικό τύπο. Οι Ίβηρες επιμένουν πως η Μπενφίκα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή χαφ. Στα ρεπορτάζ γίνονται αναφορές για αρχικές απαιτήσεις 8 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς της ελληνικής ομάδας, με τους Λουζιτανούς να ελπίζουν ότι μπορούν να πάρουν τον παίκτη με 5 εκατομμύρια, δίνοντας ποσοστό μεταπώλησης στους «ερυθρόλευκους».

Ο Κώστας Μανωλάς και ο Ανδρέας Σάμαρης δεν είναι οι μόνοι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο στόχαστρο ξένων συλλόγων. Γερμανική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ και ο Χοσέ Χολέμπας ακούει γαλλικές και τουρκικές «σειρήνες» στα αυτιά του.