X

«Ναυάγησε» του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό

Οι "πράσινοι" δημοσιοποίησαν ότι προέκυψαν σοβαρά προβλήματα, λόγω των οποίων η μεταγραφή "ναυάγησε"!

Ant1news

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αλεχάντρο Αλφάρο. Ο Ισπανός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, παρότι υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και σήμερα αφίχθη στην Ελλάδα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευνοϊκά, καθώς οι "πράσινοι" δημοσιοποίησαν ότι προέκυψαν σοβαρά προβλήματα, λόγω των οποίων η μεταγραφή "ναυάγησε"!

Έτσι, ο 27χρονος επιθετικός μένει χωρίς ομάδα (αφού η Μαγιόρκα ανακοίνωσε την αποδέσμευσή του) και ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλη λύση.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αναστασίου επέστησε την προσοχή στους παίκτες τους ενόψει των αγώνων με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League. "Δεν ξέρω ποια είναι η αίσθηση που υπάρχει γενικά για τη Μίντιλαντ, αλλά από όσα έχω δει και τις πληροφορίες που έχω, είναι ότι πρόκειται για σοβαρή και συγκροτημένη ομάδα. Όχι με τρομερή ατομική ποιότητα αλλά είναι ομάδα. Ξέρουν τι θέλουν, έχουν ένα στόχο, ξέρουν πώς να τον πετύχουν και είναι ομάδα που απαιτεί μεγάλη προσοχή. Σαν ομάδα ο Παναθηναϊκός ποιοτικά είναι καλύτερος αλλά αυτό δεν φτάνει μόνο στα λόγια. Πρέπει να γίνει και στην πράξη", ανέφερε μεταξύ άλλων.