X

Βλέπουν «σεντόνι» ΑΠΟΕΛ, Πόρτο και Ζενίτ

«Χρυσό» 1-1 στη Δανία κόντρα στην Ααλμποργκ απέσπασε ο ΑΠΟΕΛ και ετοιμάζεται να σφραγίσει στην Κύπρο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα για Ζενίτ, Πόρτο, Σέλτικ.

Ant1news



Προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1, στη Δανία, κόντρα στην Άαλμποργκ στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Το «χρυσό» γκολ του κυπριακού συλλόγου σημείωσε στο 54ο λεπτό ο Βινίσιους, ισοφαρίζοντας τους Δανούς, που είχαν προηγηθεί στο 16΄με τον Νικολάι Τόμσεν.

Σε αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση μετατράπηκε την ίδια ώρα η Πόρτο χάρη στην εκτός έδρας νίκη της με 1-0 κόντρα στη Λιλ. Το γκολ για τους "δράκους" σημείωσε ο Έκτορ Μιγκέλ Ερέρα στο 61ο λεπτό.

Κοντά στους ομίλους του Champions League βρίσκεται και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0) της Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο. Το νικητήριο γκολ για τον σύλλογο της Ρωσίας πέτυχε ο Σατόβ στο 16΄.

Τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στην επόμενη φάση απέκτησαν, τέλος, η Σέλτικ, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Μάριμπορ στη Σλοβενία, καθώς και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία απέδρασε επίσης με το 1-1 από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης:
Άαλμποργκ (Δανία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 1-1
Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) 1-1
Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σέλτικ (Σκοτία) 1-1
Λιλ (Γαλλία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 0-1
Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)-Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία) 0-1