X

Με το ένα πόδι στους ομίλους ο Αστέρας Τρίπολης

"Αγκαλιά" με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την σπουδαία νίκη του με 2-0 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ant1news



Παρουσιάζοντας για μία ακόμη φορά φέτος ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League και μετατράπηκε σε αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει - για πρώτη φορά - το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Μάσα έδωσε το προβάδισμα στους Αρκάδες στο 29ο λεπτό του αγώνα, ενώ ο Ζησόπουλος στο 47΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, οδηγώντας τη σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πίεσε τους αντιπάλους της, έβγαλε ευκαιρίες και έδωσε μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν, ειδικά μετά και το δεύτερο γκολ, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι ένα τρίτο τέρμα με τον Μπαράλες, που έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι (87’ Τι Εμπί), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μουνάφο, Ουσέρο, Kουρμπέλης, Ρόλε (69’ Σανκαρέ), Μάσα (79’ Μπαράλες), Ντε Μπλάσις.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χουάν Πάμπλο, Σπούνγκιν, Τίμπι, Κάρλος Γκαρσία, Άλμπερμαν, Ζάχαβι, Ράντι, Μίκα (76’ Μπεν Χαΐμ), Γέινι, Ιγκιεμπόρ, Μπεν Μπασάτ.