X

Πρώτα η Νίκη και μετά ο Σαντόμ

Ο Κλεμάν Σαντόμ είναι ο «εκλεκτός» του Μίτσελ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ανδρέας Σάμαρης στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο 27χρονος Γάλλος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά δεν είναι μέσα στα βασικά πλάνα του Λοράν Μπλαν. Ο Σαντόμ έχει αγωνιστεί μία φορά με την εθνική Γαλλίας (σε φιλικό με την Ιαπωνία) και ανήκει από το 2006 στην Παρί. Την περυσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Τουλούζ, ενώ στις αρχές της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε βρεθεί κοντά στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ.

Η περίπτωση του Πάπε Ντιόπ έχει χάσει έδαφος, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη ανατροπή με τον 28χρονο Σενεγαλέζο της Λεβάντε. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει την προσοχή τους στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα.

Οι πρωταθλητές υποδέχονται τη Νίκη Βόλου απόψε (21.30) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θέλουν να κάνουν εντυπωσιακή εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο στο τέρμα και τους Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλο, Αμπιντάλ και Μαζουάκου να συνθέτουν την αμυντική γραμμή. Ο Εντινγκά θα έχει παρτενέρ τον Κασάμι στη μεσαία γραμμή, με τους Ντοσεβί και Γκαζαριάν (Αφελάι) να παίρνουν το χρίσμα του βασικού για τα άκρα της επίθεσης. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή με μοναδικό προωθημένο τον Δημήτρη Διαμαντάκο..

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκονται ακόμη οι: Μέγερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Μποτία, Σαλίνο και Σαβιόλα.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός τον τιμωρημένο Μανιάτη, τον φευγάτο Μανωλά, τον ανέτοιμο Σιόβα, τον τραυματία Φουστέρ και τους Φορτούνη, Κολοβό και Αυλωνίτη.