X

Με το δεξί Κέρκυρα και ΟΦΗ

Η Κέρκυρα νίκησε στην έδρα της 2-1 τον Πανθρακικό, ενώ ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στις καθυστερήσεις.

Ant1news

Κέρκυρα και ΟΦΗ ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Κέρκυρα - Πανθρακικός

Με τέρματα των Ναγιάρ (16΄) και Καϊκούτ (27΄), η Κέρκυρα νίκησε στην έδρα της 2-1 τον Πανθρακικό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Ιγκόρ στο 62'. 

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ(Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ρόχας (79' Ζορμπάς), Γκόμες, Καρντόσο, Χαβίτο (88' Ντιμιτρόφσκι), Ομπράντοβιτς (65' Ντιόγκο), Κανακούδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Φερναντές, Τζάνης, Κάσες (46' Ντιγκινί), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Τσουμάνης (61' Μορένο), Ιγκόρ, Παπαγεωργίου, Τσιανταφυλλάκος (74' Χασομέρης), Λαδάκης.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Με γκολ του Πετρόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να τον νικήσει στο Ηράκλειο 1-0 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Ραζάκ, Αρτόλα (71' Λαμπρόπουλος), Μεϊτέ, Μακρής, Στάθης, Μιλιάζες (81' Κουτσιανικούλης), Πετρόπουλος, Περογαμβράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρουμάνος, Κέβιν Μαρτίνες, Κούσας, Κόρμπος, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Νίκολας Μαρτίνες (92' Θεοδωρίδης), Μύγας (46' Καλογέρης), Παπουτσογιαννόπουλος (63' Ρουμπουλάκου).