X

Στα αστέρια του Champions League ο ΑΠΟΕΛ

Με το εμφατικό 4-0 επί της Άαλμποργκ, ο ΑΠΟΕΛ «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ant1news

Καταιγιστικός ήταν ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και διέσυρε την Άαλμποργκ, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Ο Βινίσιους στο 29’, ο Ντε Βινσέντι στο 44’, ο Αλωνεύτης στο 64’ και ο Σέρινταν στο 75’πέτυχαν τα γκολ της κυπριακής ομάδας, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών στις κερκίδες, όπου είχε στηθεί από νωρίς ένα μεγάλο πάρτι.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Δανία είχε δώσει αέρα φαβορί στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι όμως δεν επαναπαύθηκαν και φρόντισαν να «σφραγίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Ζοάο Γκιλιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης, Νούνο Μοράις, Βινίσιους, Τιάγκο Γκόμες, Μαντούκα (61’ Αλωνεύτης), Ντε Βινσέντι (82’ Εφραίμ), Σέρινταν (79’ Τζεμπούρ).

Άαλμποργκ: Λάρσεν, Κρίστενσεν (46’ Ντάλσγκααρντ), Πέτερσεν, Τέλαντερ, Μάτιασεν (62’ Χόρτερ), Ρίσγκααρντ, Βουρτς, Μπέρστινγκ (46’ Χελένιους), Τόμσεν, Γιάκομπσεν, Ενεβόλντσεν.

Στους υπόλοιπους αγώνες των πλέι οφ του Champions League, την πρόκριση εξασφάλισαν η Πόρτο, η Ζενίτ, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και η Μάριμπορ.

Η Πόρτο νίκησε για δεύτερη φορά την γαλλική Λιλ (2-0), όπως έκανε και η Ζενίτ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης (3-0). Η Σέλτικ γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Μάριμπορ (0-1) και αποκλείστηκε. Τέλος, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ πήρε την πρόκριση απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, επικρατώντας με 3-0 στον επαναληπτικό του 1-1.